STUDIO ZET

Interieuradviezen van gerenommeerde stylisten passen niet in ieders begroting!


Het hele proces van het vaststellen van de persoonlijke smaak van jou als klant, het ontwerp op tekening, het uitwerken in een moodboard, advies mbt stoffen, meubels, accessoires etc. vergt al snel een stevig budget. Maar dat is nu voorbij!


Door onze werkwijze krijg je input van interieur influencer Zina Terazina in samenwerking met Atelier Delonne, waarbij je een afgerond design-plan krijgt voor de ruimte in je huis die aan een make-over toe is. Zo krijg je al een compleet interieuradvies vanaf €1.499,00*


Kenmerkend voor het ontwerpen van Studio ZET is een sereen en minimalistisch interieur dat rust, eenvoud en harmonie uitstraalt. Belangrijke doelen zijn het minimaliseren van rommel, maximaliseren van natuurlijk licht en het gebruik van neutrale kleuren en materialen.01

Hoi, Ik ben Zina

interieur influencer en eigenaar van Studio ZET

In 2020 begon ik mijn Instagram-account om mensen te inspireren met mijn interieurstijl en DIY-projecten. Nu, met een groeiende community van meer dan 30.000 volgers, besloot ik mijn passie verder te zetten door mijn eigen interieur ontwerp pakketten te verkopen. Met mijn expertise in handige DIY's en mijn liefde voor interieurontwerp, bied ik nu alles-in-één pakketten aan die mensen helpen om hun eigen unieke interieur te creëren. Van inspirerende ontwerpen tot praktische tips, ik deel mijn kennis en passie graag, zodat ook jij jouw huis kunt transformeren tot een plek die helemaal bij je past.

Compleet interieur pakket


€1499,00*

Dit bedrag is inclusief btw en exclusief pakketopties.

Wat krijg je?
Hoe gaan wij aan de slag?
Toe aan een nieuw interieur? Neem dan contact op!

 • Allereerst plannen we een telefonisch gesprek van 1 uur met mij, Zina. Tijdens dit gesprek zullen we jouw wensen en behoeften bespreken, zodat we een op maat gemaakt plan kunnen opstellen.

 • Vervolgens ontvang je een gedetailleerde 2D indelingsplattegrond, die de basis vormt voor de herinrichting van jouw ruimte. Als extra optie bieden we ook een 3D-plattegrond* aan voor een nog realistischer beeld.

 • Naast de plattegronden ontvang je een uitgewerkt moodboard, een lichtplan en een kleurenpalet om de sfeer en stijl van de ruimte te bepalen. Ook zullen we een verf- en behangplan opstellen, inclusief materiaalkeuzes en raamdecoratie.

 • Om het praktisch te maken, stellen we een shoppinglijst op met alle benodigde items om de look te realiseren. Daarnaast delen we handige tips & tricks om de styling van jouw interieur tot in de puntjes af te werken.

 • En tot slot, om jou direct aan de slag te laten gaan, ontvang je zowel een digitale als fysieke presentatie met een stalenkit. Zo kun je meteen beginnen met het transformeren van jouw ruimte naar een plek die helemaal bij jou past! • Geef via e-mail aan welke ruimte je graag wilt aanpakken. Deze mag maximaal 35m2 zijn.
 • Daarna plannen we een afspraak in voor een telefonisch gesprek om het pakket verder te verfijnen en om elkaar te leren kennen.
 • Ongeveer binnen een week na ons gesprek ontvang je een vragenlijst en lijst met eisen zoals bijv. maatvoering van de ruimte. 
 • Vervolgens ga ik aan de slag met een uitgebreide uitwerking van het plan, waarbij ik alle details zorgvuldig zal verfijnen.
 • Wij hebben ook contact over een tussenbeoordeling. Zo krijg je namelijk 1 aanpassingsronde!
 • Na voltooiing van deze fase krijg jij een digitaal en fysiek uitgewerkt plan inclusief stalen opgestuurd. 
 • Zodra het plan definitief is, kun je direct beginnen met het stylen van jouw interieur! Met dit plan kun je helemaal zelfstandig aan de slag en weet jij precies wat er moet gebeuren.

Voorbeeld van hoe zo'n pakket eruit ziet!


Hier is een voorbeeld van hoe ons interieurpakket eruitziet. Dit uitgebreide pakket bevat alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan en jouw interieur om te toveren tot een ruimte die helemaal bij jou past. Van een 1 uur durend telefonisch consult met Zina tot een gedetailleerde 2D indelingsplattegrond, een uitgewerkt moodboard, een lichtplan, kleurenpalet, verf- en behangplan, materialisatie inclusief raamdecoratie, een shoppinglijst en handige tips & tricks. Bovendien ontvang je zowel een digitale als fysieke presentatie met een stalenkit, zodat je direct aan de slag kunt met het realiseren van jouw interieurdromen. Met ons interieurpakket ben jij volledig zelfstandig en klaar om jouw ideale interieur te creëren.