Project Noordeloos

PROJECT NOORDELOOS

In het voorjaar van 2020 hebben wij dit project na een 3 maanden lange verbouwing afgerond. De bewoners van deze oude boerderij wilden graag een royale woonkeuken. Aardetinten, natuurlijke materialen en landelijk modern waren de wensen. Deze woonlaag bestond uit allerlei kleine hokjes en een heel laag plafond. We zijn aan de slag gegaan met een ontwerp en de aannemer.


Uiteindelijk zijn alle kamertjes opengebroken, is de hele achterpui en een deel van de rietenkap omhoog gehaald om meer licht en ruimte te krijgen. Een prachtige houten schuifwand met geintegreerde doorkijkhaard vormt een transparante afscheiding tussen de hal en de woonkeuken. Samen met onze lichtarchitect hebben we een passend lichtplan gemaakt. Speelse effecten worden gecreeërd door micro grondspots, indirect licht en door een aantal bijzondere lichtobjecten. De houten vloer geeft een tijdloze naturel uitstraling. De volledig op maat gemaakte keuken is uitgevoerd met onderhoudsvriendelijke hpl en composiet.


Tijdloze meubels van Freifrau, rijke stoffen van Elitis, Rubelli en Evert Groot linnen, een massief eikenhouten tafel en een rijk kleed van Serge Lesage geven deze ruimte een pittige look. De plafondlamp van Brand van Egmond vormt een eyecatcher in de woonkamer. In de hal hebben we gekozen voor praktisch maatwerk met handige opbergladen. De ingestukte lamp geeft deze ruimte een kunstzinnige touch.Get in touch!


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur ons een mail en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.