Project Gieser Wildeman

PROJECT GIESER WILDEMAN


Een ambiance van internationale allure die kan wedijveren met de mooiste restaurants van Nederland, met een knipoog naar de landelijk omgeving en de oude boerderij.


De kleuren geven een warm welkom, zijn tijdloos en afgestemd op de lichtinval van het restaurant.

De keuze van de materialen en het interieur bieden een hoog comfort. Ronde zachte lijnen geven meer connectie en voeren de boventoon in het restaurant.


Onze missie is om, naast de excellente gerechten en de geboden gastvrijdheid, de gasten het gevoel te geven dat ze op een speciale plek zijn.“Dat moet het zijn, elke keer weer een beleving!”

Perenbloesem blaadjes op het tapijt geven een elegante uitstraling. De zelfontworpen voet van de showtafel is vervaardigd uit staal en geeft op een speelse manier een boomstam weer, het massief eiken blad, de decoratie en de verlichting is een echte eyecatcher in het restaurant.


Orginele elementen maken dit interieur nog specialer. Goede vriendin en kunstenares, Josien Damen, heeft mooie kunstopbjectjes gemaakt van keramiek die op een bijzondere manier worden aangelicht.


Achter de massief eikenhouten wand schuilt de wijnkelder. De eiken paneeltjes zijn exact de afmeting van een wijnkist en zijn random tegen de wand gemonteerd, voor een mooie kleurscharkering. Een indrukwekkend geheel in het restaurant.


Wij hebben gekozen voor lampen van Nederlands handwerk, Brand van Egmond. Eenvoudige en krachtige armaturen.


De bestaande bar heeft een flinke upgrade gekregen. De Gieser Wildeman peer voert hier de boventoon en is subtiel terug te vinden in het gehele interieur.


Gekozen hebben we voor een wat hogere tafel met zeer comfortabele kitchenstools bij de bar. Voor een gezellige en informelere zit.


De originele lijstenen vloer heeft prachtige diepe kleuren en vormen een mooie basis voor het gehele interieur. Voor het plafond hebben we gekozen voor warm wit, dit geeft zoveel meer ruimte en rust dan het oorspronkelijke zwart/bruine plafond.


De chef’s table heeft een warme uitstraling gekregen en comfortabele stoelen bekleed met hoge kwaliteit zacht leer. De lampjes van Studio Italia en Jacco Maris geven een sprankje glamour. Door gebruik te maken van behang waarin stof verwerkt zit geeft dit extra warmte en diepte.


Diepe kleuren geven de aperitief ruimte een huiselijk gevoel. De prachtig aangelichte gouden oester van keramiek, fotowerken van sprankelende champagne en kaviaar zorgen voor de juiste zintuigenprikkeling voorafgaand het diner.


Volledig uit de hand vervaardigde peren worden aan de achterkant aangelicht.


Ook de toiletten hebben een make-over gekregen. Voor het damestoilet hebben we warme rood/roze tinten gebruikt, het herentoilet is voorzien van stoer grijs gecombineerd met goud. De tafel in het entree is met peren ingelegd en overgoten met kunsthars.


Get in touch!


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur ons een mail en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.