Project Spijk

PROJECT SPIJK

De bewoners van deze boerderij wilden een complete make-over van hun woonkamer. Maar de grote wens was meer licht, meer rust en meer praktische ruimte. Wij hebben de kleine stalraampjes aan de zijgevel laten vervangen voor een grote glazen pui waardoor niet alleen de eettafel meer ruimte en licht heeft gekregen maar de gehele woonkamer.


Voor de tv hebben we een compleet wandmeubel ontworpen die een prominente maar rustige rol in de woonkamer vormt. De glaskunst heeft een prachtige vitrinekast gekregen. Tevens fungeert deze als afscheiding voor de bibliotheek die achter het tv meubel is gesitueerd. De verlichting in deze kast geeft de ruimte meer licht en hoogte.

Wij hebben samen met de bewoners gekozen voor de tijdloze meubels van Marie’s Corner. Prachtige comfortabele eettkamerstoelen bekleed met zacht kalfsleer. Een handgeknoopt en volledig op maat gemaakt kleed zorgt voor warmte maar ook een prettige akoestiek. De decoratie geeft een etnisch tintje aan deze warme woonboerderij.


Verschillende soorten behang van natuurlijke materialen waaronder papier, bamboe en kokosnoot geeft een extra dimensie aan de ruimte.

Get in touch!


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur ons een mail en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.