Project Molenlanden

PROJECT MOLENLANDEN

De bewoners van deze prachtige historische boerderij hebben een grote collectie aan kunst en andere bijzondere spullen. Verzameld door het vele reizen over de hele wereld en uit grote passie die zij voor kunst hebben.

De entree, hal en woonkamer hebben een complete verbouwing ondergaan met behoudt van de marmeren vloer en de authentieke balken plafonds. Een reis door het huis van verzamelde kunsten, daar lag onze inspiratie.De kleuren die wij hebben toegepast geven de kunstobjecten rust en nog meer kracht. Samen met onze lichtarchitect is alles tot in de perfectie belicht. Alle kasten zijn door ons ontworpen en op maat gemaakt. Met als pronkstuk de diep donkerblauwe museumkast in de hal.


De wens was om alle bestaande meubels te herstofferen. Geraffineerde stoffen van oa Rubelli, Lizzo, Manuel Canovas en prachtige passementen van Houlès vormen een luxueus geheel.


Met een knipoog naar een museum hebben we een kunstbank ontworpen om met aandacht te kijken naar de Oud Hollandsche meesters die deze wand rijk is.


De door Delonne ontworpen vloer geeft de ruimte nog meer lengte en rust. De bies zorgt voor de klassieke touch.


Krachtig en tijdloos blauw geeft de hal een eigentijdse touch. Deze met de hand Delfts blauw beschilderde lamp is een unicum van Jacco Maris. Het damestoilet is geïnspireerd op de Majolica en citroenen prints van Dolce&Gabbana. Het herentoilet heeft een stoer uiterlijk gekregen door de wanden en het plafond diep donderblauw te verven en de collectie van de beroemde KLM huisjes tentoon te stellen.


Get in touch!


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur ons een mail en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.