Project Woonvilla

PROJECT WOONVILLA

Voor Edwin en Anouk Smulders hebben we een functioneel keukenblok met een vleugje organische vormgeving ontworpen in samenwerking met Strakk Interieurbouw. De soepele schuifdeuren zorgen ervoor dat de tv hoek, eetkamer en keuken van elkaar gescheiden zijn. Zo kan ieder gezindslid ongestoord tv kijken, werken of gezellig met vrienden dineren.


Na een enerverende zoektocht hebben we samen met Anouk en LSN het perfecte natuursteen gevonden voor de keuken, dat we terug hebben laten komen in de bar in de eetkamer. Barkrukken met een tijdloze en luxe mohair stof geven zachtheid in de keuken.

De bewoners wilden vooral met een druk gezin en honden een functionele tegelvloer, helemaal on trend!


Voor de eettafel in de keuken hebben we een maatwerk bank ontworpen met een goede contractstof zodat eventuele vlekken makkelijk te verwijderen zijn. Fijne stoelen, een gezellige organische tafel en kussens van Kelly Wearstler geven deze hoek een eigentijdse vibe.


Vanwege transparantie maar toch anonimiteit hebben we vouwgordijnen laten maken van een natuurlijke stof van CMO via Loggere Wilpower.


Get in touch!


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur ons een mail en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.