Project Groningen

PROJECT GRONINGEN

Wauw, bijna carte blanche krijgen voor het ontwerpen van een totaal interieur is in ons vak een droom!

Met de bewoners hadden we direct een enorme klik, dit resulteerde in een prettige en kordate samenwerking waar al snel een glashelder ontwerp tot stand kwam. Evenals het ontwerp ging de uitvoering van deze nieuwbouwwoning vlot. Korte lijnen met de aannemer, uitvoerende partijen en de bewoners zorgden voor een soepele bouwperiode. Samen met Lichtstudio Kwadraat hebben we een functioneel en sfeervol lichtplan opgesteld.


Wij houden ervan om gebruik te maken van natuurlijke materialen met een rauw randje, zoals het ‘getekende’ natuurstenen planchet rond de haard, of met hout of wandbekleding. Hier hebben we Travertin Silver toegepast. Door dit materiaal in ronde vormen te laten zagen en op meerdere plaatsen toe te passen geeft dit de ruimte extra finesse.


Kunst is een belangrijk onderdeel van een interieur. Het geeft je interieur leven, een persoonlijke touch, iets eigens en het is een investering voor het leven. Wij hebben hier gebruik gemaakt van LONN CLAY ART, een kunstwerk gemaakt van keramiek op linnen met een mooie houten lijst. De kunstwerken van LONN CLAY ART komen in ieder interieur met de juiste belichting tot hun recht.


Ieder gezinslid heeft zijn of haar eigen plekje op de modulaire bank van Keijser&Co toegepast. De bank is gestoffeerd met een contractstof zodat een ongelukje snel weg te poetsen is. Door poefs te stofferen in een gave patroonstof van Elitis vormt dit een accent in de rustige ruimte. Rustige in between gordijnen van een natuurlijk materiaal omarmen deze zithoek op een zachte manier.


Deze high end keuken met maatwerk coffeecorner hebben we zo ontworpen dat het een verbinding maakt met de eettafel, met de woonkamer en met de aparte eetkamer. Natuurlijk hout, strakke lichtlijnen van Modular, travertin en een organische tafel die het eiland omarmt zorgen voor een perfecte leefkeuken.


De krachtige notenhouten tafel met comfortabele eetkamerstoelen gestoffeerd met een Afrikaans motief van Larsen zorgen voor urenlang tafel plezier!


Een aparte eetkamer, hoe fijn is dat! Deze ruimte kan afgesloten worden door een glazen pui zodat er in alle rust gegeten, geknutseld of gewerkt kan worden. Onze favoriete comfortabele stoelen van FreiFrau aan de royale maatwerk tafel en een perfect uitgekiend lichtplan zorgen voor een multifunctionele ruimte waar elk gezinslid blij van wordt!


De metershoge vide in de entree hebben we geaccentueerd met deze eigentijdse lampen van Ay Illuminate. Strakke lijnen in wanden, massief eikenhouten trap ende natuurlijke lichtval hebben we geaccentueerd met subtiele decoratie.


Een onderhoudsvriendelijke en tijdloze gietvloer geeft ook in de masterbedroom weer de eenvoud en rust. 


Centraal in deze ruimte hebben we een wastafel- badmeubel ontworpen. Een hotelachtige spa vibe door de dubbele douche met sunshower zorgen voor een oase van rust en volop badplezier. In de slaapkamer hebben we een bijzonder Arte behang toegepast, dit geeft de ruimte een extra kick!


Samen met de jongste bewoners van dit huis hebben we een echte girl spa gecreëerd maar toch tijdloos gehouden. Door de beperkte ruimte maar toch de wens van een bad hebben we deze geïntegreerd met het wastafel meubel.


Get in touch!


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur ons een mail en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.