Project Boskoop

PROJECT BOSKOOP

Voor een prachtige rietgedekte villa hebben wij een aantal ruimtes een make over gegeven. Samen met de bewoners hebben we een plan gemaakt om bestaande en nieuwe items mooi samen te laten komen.

In de woonkamer hebben we gebruik gemaakt van zachte tinten en luxueuze stoffen van de mooiste stoffenhuizen en meubels van Maries Corner.

Om het echte buitengevoel naar binnen te halen hebben we voor de serre gekozen voor een schakering in groentinten. De luchter van Jacco Maris geeft deze ruimte een spectaculair item.De bestaande keuken heeft een flinke metamorfose ondergaan. De schitterende rauwe tafel voorzien van fonkelend epoxy zorgt voor een vleug glamour. Majestueuze stoelen met tijdloos velvet zorgen voor eindeloos zitcomfort. Fotokunst geeft de keuken een moderne en heerlijke touch. Onze lichtarchitect heeft voor alle ruimten een mooi lichtplan gemaakt met verrassende elementen en echte eyecatchers.


Get in touch!


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur ons een mail en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.