OVER ONS

OVER ONS

Advisors in style!Nell en Madelon, moeder en dochter, vormen een krachtig duo dat niet aan trends onderhevig is. Een spannend interieur gevuld met kleur of juist sober voelt direct als een warme deken en vormt elk moment van de dag een echt thuis. Uw smaak en uw gevoel vertaalt Delonne in kleur, warmte en stijl.

Creativiteit vloeit rijkelijk bij zowel moeder als dochter. Al jaren verzorgen zij interieurs met tijdloze allure. Naast hun passie voor interieurontwerp is Nell al jaren professioneel fotograaf en heeft Madelon 2 kookboeken op haar naam staan.

Door jaren samenwerken en door de ervaring met uiteenlopende creatieve processen m.b.t. materialen, kleur en styling is het unieke Delonne duo onstaan. De nauwe samenwerking met en kennis van diverse uitvoerende disciplines stelt Delonne in staat op zeer efficiënte wijze een stijladvies te realiseren, dat recht doet aan uw smaak en wensen, mèt een herkenbaar Delonne signatuur.

Atelier


Kom bij ons langs om u te laten inspireren en te brainstormen over uw wensen!


"Ons landelijk gelegen atelier is de plaats waar de creativiteit rijkelijk vloeit, de mooiste interieur onstaan. Hier ligt de focus volledig op uw project."


"Atelier Delonne is de inspiratieruimte voor een keur aan structuren, stoffen, kleuren, ideeën. Kom langs, proef de sfeer, maak kennnis en beleef."


Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden?

Get in touch!


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur ons een mail en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.