Project Giessenburg

PROJECT GIESSENBURG

Deze oude rietgedekte boerderij is in 2017 en 2018 compleet gerenoveerd. Kleur, leefbaarheid, sfeer met een modern klassieke touch waren de wensen van de bewoners.


Na een grondige verbouwing waarbij alleen de authentieke houten spanten en buitenmuren zijn blijven staan, hebben we het huis een nieuwe praktische indeling gegeven. Het huis heeft een inhoud van ruim 2700 m3 met veel hoge plafonds. Wij hebben gekozen voor veel maatwerk meubels voor opbergruimte. Een mooie doorleefde visgraat vloer gecombineerd met Versailles parket en Carrara marmer.


Samen met onze lichtarchitect hebben we een prachtig en zeer uitgekiend lichtplan gemaakt volgens de laatste technieken.


Fris wit voert de boventoon gecombineerd met prachtig bloemen behang van Rubelli, aqua tinten, zwart en Rijks Goud verfwerk. De ruime maatwerk eikenhouten keuken heeft een zwart Lanchance fornuis waar de bewoners naar hartelust kunnen koken terwijl de gasten mee kunnen genieten tijdens dit proces.


De bestaande schouw is voorzien van een praktisch gesloten gashaard zodat er op ieder moment van de dag haardvuur te zien is. Samen met de grote zwarte eettafel en de keuken vormt dit het hart van het woonhuis.

De masterbedroom met badkamer en-suite wekken een hotel gevoel op. Er is gebruik gemaakt van rustgevende tinten, ook hier veel maatwerk, oude materialen en prachtige verlichting.


Get in touch!


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur ons een mail en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.