WERKWIJZE

WERKWIJZE


In vier stappen zorgen wij voor de realisatie van uw nieuwe interieur. Of het nu gaat om een verbouwing of stevige restyling: planning, aandacht, het inzetten van de juiste partijen, rust en geduld zijn essentieel tijdens dit proces.
  • Kennismaking. Uw wensen en eisen worden uitvoerig besproken. Onze werkwijze wordt met u doorgenomen.


  • Ontwerpfase. In deze fase wordt de stijl neergezet middels stalen, schetsen, routing/indeling etc. Samen bespreken we de voorstellen alvorens we overgaan tot het defintieve ontwerp.


  • Defintief ontwerp. Het definitieve ontwerp wordt gepresenteerd. Bestaande uit, tekeningen; plattegronden, aanzichten, indien gewenst 3d tekeningen, stalen van de gekozen materialen en sfeerimpressies. Daarnaast worden offertes van de verschillende partijen besproken en de planning/werkzaamheden besproken.


  • Realisatie en begeleiding. Wij werken zeer nauw samen met alle betrokken partijen van aannemer, elekticien, interieurbouwer tot aan de stoffeerder. Tot in detail wordt alles afgestemd met de opdrachtgever en de betrokken partijen. Wij zien erop toe dat alles volgens planning verloopt en zorgen voor een perfecte oplevering van uw project!

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden?

Get in touch!


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur ons een mail en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.